Wilma wide shawl






WIDE SHAWL WILMA 
Material nya sukar dijumpai, sangat flowy, tak perlu inner, jahitan tepi yang kemas, tak panas dan sangat tahan kedutan. Ciri-ciri wajib untuk wide shawl yang awesome! 


Dah ramai juga yang borong sebab wide shawl ni memang laku keras.Warna sweet dan eksklusif, design limited . 


Merupakan Wide Shawl Plain pertama keluaran kami.Jahitan tepi menggunakan jahitan baby seam.Mudah bentuk di bahagian muka.Dihiasi Charm berbentuk Rose di hujung penjuru tudung. Charm dijahit dengan teliti menggunakan jahitan tangan.


Boleh dibasuh menggunakan basuhan mesin tetapi digalakkan untuk dimasukkan ke dalam net terlebih dahulu.Kelabuhan yang adjustable mengikut cara pemakaian. 

Ukuran: 2m x 0.75 + - 

Material: Heavy Chiffon Opacity: 4/5 (Perlu inner untuk warna cerah)

TUDUNG LABUH NAWWAR- TUDUNG USTAZAH










PENGGEMAR TUDUNG JAHIT TENGAH😘
.
.
Ada kat sini penggemar tudung yang berjahit tengah? Kalau zaman dulu, tudung labuh yang berjahit tengah ni selalu orang pakai kan? 


Tapi sekarang seiring dengan trend dan design terkini, tudung labuh berjahit tengah ni dah banyak variasi. 
Berita baik untuk semua, kami pun buat PERTAMA KALINYA keluarkan tudung labuh berjahit tengah untuk Muslimah semua.

.

Yang menariknya ni bukan yang macam tudung cutting bulat biasa tu tau. Cutting nya lain sikit dan lebih praktikal sebab ia cukup labuh bahagian depan & belakang (berukuran bidang 60 tapi ia bukan tepat 60 inci dan boleh dipakai untuk peminat tudung bidang 55 juga, ukuran 57inci x 57 inci) dan ia tidak menutupi bahagian siku supaya memudahkan pergerakan dan tudung tidak mudah terangkat/terselak. 😗
.

Material pulak daripada soft crepe yang menjanjikan kemudahan untuk anda yang memakainya; tanpa perlu inner & MUDAH DIBENTUK tanpa bantuan starch. 🎈
Kalau siapa yang dah biasa pakai tudung bidang Nawfa, tudung Nawwar ni macam material Nawfa tau.
.
Untuk pembelian kali ni kitaorang bagi SEKALI DENGAN BROOCH KHAS BERBENTUK RIBBON & BERWARNA PASTEL, yang semestinya berkualiti tinggi dari segi materialnya. Jadi ikut pilihan anda nak pin kan atau pun tidak.🎆💝
.
.
Tunggu apa lagi meh whatsapp 01133397448 sekarang.


RM49 sehelai
#tudung #tudungBidang50 #tudungBidang60 #tudungBawalPlain #tudungSquareLabuh #tudungSquare

 

Template by Suck my Lolly