TUDUNG LABUH NAWWAR- TUDUNG USTAZAH










PENGGEMAR TUDUNG JAHIT TENGAH😘
.
.
Ada kat sini penggemar tudung yang berjahit tengah? Kalau zaman dulu, tudung labuh yang berjahit tengah ni selalu orang pakai kan? 


Tapi sekarang seiring dengan trend dan design terkini, tudung labuh berjahit tengah ni dah banyak variasi. 
Berita baik untuk semua, kami pun buat PERTAMA KALINYA keluarkan tudung labuh berjahit tengah untuk Muslimah semua.

.

Yang menariknya ni bukan yang macam tudung cutting bulat biasa tu tau. Cutting nya lain sikit dan lebih praktikal sebab ia cukup labuh bahagian depan & belakang (berukuran bidang 60 tapi ia bukan tepat 60 inci dan boleh dipakai untuk peminat tudung bidang 55 juga, ukuran 57inci x 57 inci) dan ia tidak menutupi bahagian siku supaya memudahkan pergerakan dan tudung tidak mudah terangkat/terselak. 😗
.

Material pulak daripada soft crepe yang menjanjikan kemudahan untuk anda yang memakainya; tanpa perlu inner & MUDAH DIBENTUK tanpa bantuan starch. 🎈
Kalau siapa yang dah biasa pakai tudung bidang Nawfa, tudung Nawwar ni macam material Nawfa tau.
.
Untuk pembelian kali ni kitaorang bagi SEKALI DENGAN BROOCH KHAS BERBENTUK RIBBON & BERWARNA PASTEL, yang semestinya berkualiti tinggi dari segi materialnya. Jadi ikut pilihan anda nak pin kan atau pun tidak.🎆💝
.
.
Tunggu apa lagi meh whatsapp 01133397448 sekarang.


RM49 sehelai
#tudung #tudungBidang50 #tudungBidang60 #tudungBawalPlain #tudungSquareLabuh #tudungSquare

INSTANT SHAWL RANIA BLACK SERIES







Material: High Quality Premium Chiffon Bubble
Material bahagian awning: Double Cotton
Tak perlu inner, material tidak panas, sangat mudah untuk dipakai
Kombinasi instant shawl berwarna hitam yang sangat menarik dan unik
Merupakan koleksi edisi terhad dan sangat esklusif khas untuk anda
Tampil menarik serta menawan dengan instant shawl dan anda sudah bersedia untuk keluar rumah dengan aurat ditutup sepenuhnya.
Saiz Extra Large: 2.0m x 0.8m (untuk mereka berketinggian 155 cm ke atas yang mahu EXTRA labuh, ukuran labuh dari bawah dagu: 66 cm)
Saiz Large: 2m x 0.75m (cukup labuh untuk mereka yang berketinggian 155 cm ke atas,ukuran labuh dari bawah dagu: 61 cm)


RM59

 

Template by Suck my Lolly