TUDUNG LABUH NAWWAR- TUDUNG USTAZAH










PENGGEMAR TUDUNG JAHIT TENGAH😘
.
.
Ada kat sini penggemar tudung yang berjahit tengah? Kalau zaman dulu, tudung labuh yang berjahit tengah ni selalu orang pakai kan? 


Tapi sekarang seiring dengan trend dan design terkini, tudung labuh berjahit tengah ni dah banyak variasi. 
Berita baik untuk semua, kami pun buat PERTAMA KALINYA keluarkan tudung labuh berjahit tengah untuk Muslimah semua.

.

Yang menariknya ni bukan yang macam tudung cutting bulat biasa tu tau. Cutting nya lain sikit dan lebih praktikal sebab ia cukup labuh bahagian depan & belakang (berukuran bidang 60 tapi ia bukan tepat 60 inci dan boleh dipakai untuk peminat tudung bidang 55 juga, ukuran 57inci x 57 inci) dan ia tidak menutupi bahagian siku supaya memudahkan pergerakan dan tudung tidak mudah terangkat/terselak. 😗
.

Material pulak daripada soft crepe yang menjanjikan kemudahan untuk anda yang memakainya; tanpa perlu inner & MUDAH DIBENTUK tanpa bantuan starch. 🎈
Kalau siapa yang dah biasa pakai tudung bidang Nawfa, tudung Nawwar ni macam material Nawfa tau.
.
Untuk pembelian kali ni kitaorang bagi SEKALI DENGAN BROOCH KHAS BERBENTUK RIBBON & BERWARNA PASTEL, yang semestinya berkualiti tinggi dari segi materialnya. Jadi ikut pilihan anda nak pin kan atau pun tidak.🎆💝
.
.
Tunggu apa lagi meh whatsapp 01133397448 sekarang.


RM49 sehelai
#tudung #tudungBidang50 #tudungBidang60 #tudungBawalPlain #tudungSquareLabuh #tudungSquare

0 comments:

Post a Comment

 

Template by Suck my Lolly